Orang lain berduit, ada kereta, ada rumah, ada itu, ada ini & ada segala macam jenis kemewahan. Tapi Aku, cuma ada BLOG je...™

Saturday, March 27, 2010

Tutup Jangan Tak Tutup

Saja Aku post lambat-lambat.Kang post awal-awal takut nanti ada yang lupa lak...


Malam ni pukul 8.30 malam, kita pakat ramai-ramai tutup semua lampu yang ada kat umah tu.Sampai pukul 9.30 malam je.Tak lama pun...

Kalau nak makan nasi tu, makan la awal-awal.Kang bila dah bergelap time tu la dia nak makan nasi la, nak 'melabur' la & nak 'macam-macam' lagi la...

Orang tua-tua kita cakap, tak elok makan nasi dalam gelap.Makan dengan setan katanya...

Pape hal pun, kita support je la kempen Earth Hour Malaysia 2010 ni.Banyak faedahnya kalau Aku fikir-fikirkan balik.

Walaupun Aku rasa tokey TNB tak berapa nak berkenan sangat...

4 Pinggan Nasi Tambah:

akulah superman said...

ko wat x nih???
hehehe.. ape2 pom supot earth hour... sayangi bumi anda...

HaiDa HiDa said...

dah bergelap ni..

Syafiq Kadiran said...

aku support earthour!!!
TNB da kayer sgt da...
sejam xgune letrik dia xkesah kot...

BezBuddy said...

hehe...xpenah terpkir pn psal tokei tnb =D