Orang lain berduit, ada kereta, ada rumah, ada itu, ada ini & ada segala macam jenis kemewahan. Tapi Aku, cuma ada BLOG je...™

Tuesday, March 23, 2010

Aku Perokok Tegar & Award

Tumpang tanya...Beautiful Blogger ni sama ke macam Beautiful Boxer?

 

1- Thanks & link the person that give you the award.

Terima kasih lah kat Cik Adah yang pass award ni kat Aku.Jasamu akan Aku kenang...

Kan lagi best kalau ada disertakan sekali saguhati berupa wang emas bersama-sama dengan award ni.Lepas jugak Aku buat bayar air time lepak-lepak tengok bola.

Tapi takde pun takpe la...Aku bukannya jenis yang berkira sangat.

2- Pass this award onto 15 bloggers you've recently discovered and think are fantastic.

Ni la 15 orang blogger yang bertuah tu...Yang tak terpilih, jangan la korang rasa kecik hati atau cakap Aku ni pilih kasih lak.Ikutkan hati Aku, semua orang Aku nak bagi.Tapi dah syarat dia 15 orang je.So, Aku nak buat macam mana....Ni pun Aku main hentam sumbat je.Nasib la siapa yang dapat.

Imma

Adly 'Karat' Syam

Haida Hida

Hans

Normi

Yusuf Salleh

Bebel Sokmo

Zulhilmi Tempoyak

Cik Aina

Harun

Farysa

Areev19

Kejora

Arekymz Membuyau

[z@ck]

Duit saguhati sebanyak RM 500.00 seorang Aku dah kirim untuk 15 orang yang bertuah ni.Korang boleh collect kat sekolah menengah masing-masing.Aku pos atas nama cikgu Pendidikan Jasmani korang. 

3- Contact said Blogs and let them know they've won the award.

Dah kot...

4- State 7 things about yourself.

- kalau berak, kena hisap rokok.
- lepas makan, pun kena hisap rokok.
- sebelum tidur, hisap rokok jap.
- bangun tidur terus capai rokok.
- sebelum main bola/futsal, hisap rokok dulu.
- bosan-bosan tak tau nak buat apa, Aku hisap rokok.
- pernah nak berhenti merokok. (bertahan 23 jam je...)

So senang cerita, Aku ni seorang perokok tegar.Harap maklum...

15 Pinggan Nasi Tambah:

areev19 said...

uit...bru je buat..xpe2..aku edit post td.. :)

trimas yer...terharu aku :)

[z@ck] said...

no smoking pliss..
=P

thanks for the award

arekymz membuyau said...

hahaha..
everything is rokok..
benti before kawen taw..
thanks for the award..
:)

HaiDa HiDa said...

terima kasih byk2.. =)
gembira sgt walaupn main hentam sumbat..
hehhee..

HaiDa HiDa said...

kuat sgt tu merokok.. cbe2 la berenti.. tak elok tuk kesihatan..

hans said...

thanks oit

KeJoRa said...

huhu..

1st time dpt award..thks....

dkama said...

Sama la kita Bro... PEACE...

Anak Jambi said...

nice info...........

Aku said...

Anak Jambi - Ko biar betul...

Stargone said...

Congrats for your award. Dem! nampaknya kita satu geng lar, seorang perokok tegar. semenjak global warming ni buat aku lagi kuat isap rokok la, sekotak bleh abih sehari. awat eh!

Aku said...

Stargone - Toce2...

Biase la...dengan cuaca panas tak menentu skang ni, ati pun cepat panas.

Bila ati panas...nak 'cool' kan kene la isap rokok.

Tak pun...ko ni memang jenis kuat isap rokok.

Hahaha...

Syahrul Iman said...

nasib baik aku berjaya berhenti merokok dulu..haha

farysa said...

klo tetbe rokok tu tebakar time kt mlot sbb cuaca pns sgt cm mne?
besh2 je mlot tebakar kn
haha

^ ZuMaWaMBa ^ said...

hahahaa!!!
baru bole blogging~
uhuuu~
thanks AKU!! :D