Orang lain berduit, ada kereta, ada rumah, ada itu, ada ini & ada segala macam jenis kemewahan. Tapi Aku, cuma ada BLOG je...™

Monday, March 15, 2010

Adrenalin FT


Boleh dikatakan Aku respect la juga dengan lu bro... Album ke-2 lu (versi Limited Edition) siap dapat setem lagi.Yang specialnya, setem tu bukan gambar buah manggis, rama-rama mahupun bunga orkid.Tapi gambar lu sendiri.Gila gempak..! Berjoget sakan la fans lu yang beli album Adrenalin versi Limited Edition ni.

Tapi Aku kecewa sikit dengan album baru lu ni bro...

Album lu kali ni kureng la.Tak macam album lu yang first.Album baru lu ni ada 2-3 lagu je yang sedap.Lagu-lagu lain macam 'tangkap muat' je.Betul ke..?

Pape pun, keep on rockin' bro..! (walaupun Aku tahu, lu dulu layan nasyid.)

7 Pinggan Nasi Tambah:

[z@ck] said...

woh..terbaik lah..siap ada setem lagi..
laku btol FT

Ery Farieha said...

huwaaaa
nak jugak !

arekymz membuyau said...

xnak2..
xsuke dye.
baran dan senang marah..
nak wat lawak pon xleh..
:(

Sofia said...

kalau xsilap, kita pun boleh gk wt setem sendiri.. g pejabat pos, n ade prosedur dia.. try buat , tgk!

zulhilmi bdk blur said...

ad ke...
xpasan lak..
hmm

Wadee said...

mcm penah aku lihat warna biru tu...tapi dimana ya...oooo...kaunter Vedio eazy rupanya....

ielamorry said...

i fan FT jugaaa.

btw, smart logo FT dia tu kan :D