Orang lain berduit, ada kereta, ada rumah, ada itu, ada ini & ada segala macam jenis kemewahan. Tapi Aku, cuma ada BLOG je...™

Sunday, January 31, 2010

Layar Lara

Hari cuti Aku memang suka duduk terperap je kat rumah.Mengadap laptop...Jarang sekali Aku keluar.Tapi kali ni, mungkin sebab dah terlampau lama mengadap laptop kot, Aku rasa mata Aku macam dah naik juling.So, baik Aku rileks.Puasa online jap...Kang 'permanent' lak juling mata Aku ni.Keluar layan movie kat cinema pun best gak.

Sampai Jusco, Aku terus lincah gi TGV.Usha dulu cerita apa yang best.Tapi Aku dengar member-member kat fb cakap cerita blue 'Avatar' best.Bedal lah...layan tengok sorang-sorang.(pergh, masuk air..!)



Alamak...satu kali show pukul 10.15pm lak.Ada la dekat 2 jam lagi Aku kena tunggu.Meronda sambil ukur luas Jusco ni pun best gak.Mana tau jumpa duit.Dah lama tak buat kerja ukur-mengukur ni.

Jalan punya jalan punya jalan...dari kedai ke kedai, tandas ke tandas.Habis Aku ukur.Semua Aku tawaf.Kecik rupanya Jusco ni...Tekak dah naik kering.Perut mula bergendang.Melantak pun best gak ni.Ada lagi sejam sebelum show start.

Tukar selera la hari ni.Asyik makan nasi, megi, nasi, megi.Ulang-ulang mencekik benda sama je...Hari ni try selera barat pulak.Italiano...Baru la mafia, makan piza.

"Bro...bagi Aku veggie lover's satu!"

16 Pinggan Nasi Tambah:

Mus said...

sesekali keluar melihat dunia.. mmg best
kalu menghadap pc jer.. silap silap kulit kekurangan vitamin kerana tak kena cahaya matahari..
menunggu mmg memboringkan..

Idalara said...

betul..bukan kata juling tapi lenguh2 belakang bila dok adap laptop atau pc sepanjang hari..sesekali relaxkan mata tguk wayang ok gak..ni nak kuar g KL sblm tu singgah sini jap...

~ yus ~ said...

erk??! vegetarian kah? tak best tak best!! wuahahha.. :D

Aku said...

Mus - Tension ooo...tggu lama2.

Idalara - Thanks ek...
Nanti len kali kalau nak kuar g KL lagi, jangan lupa singgah sini dulu k.

yus - Saje nak try makan piza sayur lak.
Best gak.
Hehehe...

nurain rodze said...

wahhhh , makhluk yang asing .

Aku said...

Mane2..?
Tangkap la...

Kejora said...

hehehe..
Avatar memang best..

thks coz singgah

Aku said...

Memang best giler...
Berbaloi walaupun g tengok sorang2.

e. indah said...

oooo aku suka avatar ... : )
suka suka suka

**hye salam singgah sini

Aku said...

Majoriti yang dah tengok avatar mesti
suka, suki, suke ngan cite ni...


**jemput singgah lagi ye...

Bungakopi said...

best ke cite tu?

Aku said...

Kalau Bungakopi suka tengok cite Sembilu,
cite ni 400 ribu kali lagi best.

arekymz membuyau said...

ko tgk wayang sesorang??
best sgt ke tgk sesorang??
ish3

Aku said...

Biase je...
Cuma rasa cam masuk air sikit.

Ok pe Aku tengok wayang, dari Aku cakap sesorang.
Lagi masuk air...

++***hana zaty**++ said...

hana bru tgk citer avatar smlm...sgt beshhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh~~!!1hehe

rase nk tgk lagiiii.ngeeee

hans said...

avatar best kan