Orang lain berduit, ada kereta, ada rumah, ada itu, ada ini & ada segala macam jenis kemewahan. Tapi Aku, cuma ada BLOG je...™

Thursday, April 25, 2013

Bekerja Di Rumah & Berniaga Di Rumah

Kalau korang search bekerja di rumah kat google memang berlambak la carian yang akan keluar.Tapi kebanyakannya adalah jenis perniagaan di rumah yang memerlukan korang menjual, beriklan, mencari downline (MLM) atau paling tidak pun FOREX.

Nak cari yang betul-betul kena dengan topik bekerja di rumah sememangnya payah.Dan tak keterlaluan kalau Aku cakap, agak membuang masa.Sebab apa...sebab kebanyakannya adalah lebih berkisarkan kepada berniaga di rumah.

Walaupun kedua-dua bidang ni iaitu bekerja di rumah & berniaga di rumah boleh dilakukan dari rumah, tapi ia punya maksud yang berbeza.

*gambar cilok dari google*

Bagi memudahkan & tak membuang banyak masa korang untuk search kat google, apa kata korang cuba servey-servey kat Job Di Rumah dot com (JDR).

Tak perlu Aku cerita panjang-panjang kat sini...Korang boleh baca sendiri kat sana apa yang JDR ni tawarkan.Tapi apa-apa pun, semua tu bukan free.Kene la bayar sikit kat diaorang untuk charge/tools yang diorang sediakan.

Pape pun...korang tengok-tengok la.Aku just bagi cadangan je.Dari korang buang masa tak tentu pasal search kat google cari keywords bekerja di rumah, pekata korang usya JDR ni.


p/s : harap dapat membantu...tak banyak, sikit pun jadi la.
0 Pinggan Nasi Tambah: