Orang lain berduit, ada kereta, ada rumah, ada itu, ada ini & ada segala macam jenis kemewahan. Tapi Aku, cuma ada BLOG je...™

Thursday, December 8, 2011

Cerita Malaysia Tidak Ke Piala Dunia

Akibat dari sikap suka bertangguh yang dah agak sebati mengalir dalam darah Aku...inilah musibah dia.

*gambar ikhsan dari Dubook Press*

Sekarang Aku tengah tunggu dia orang print balik untuk edition kedai-kedai buku pulak.Aku harap edition yang akan datang tu dia orang keluarkan lebih banyak dari biasa.

p/s - harap-harap bukan indah khabar dari rupa!

1 Pinggan Nasi Tambah:

KoQ said...

akhirnya..update jugak..